Sita

Wat erg prettig is, is dat iedereen graag vooruit wil met dit bedrijventerrein en dat biedt allerlei perspectieven voor de toekomst.

Martin van Tuyl

Sita is sterk in het analyseren van afvalproblematiek. Voor elke branche heeft het bedrijf afvalspecialisten en het benodigde materieel in huis. Bij Sita zijn bedrijven verzekerd van een duurzame verwerking van het ingezamelde afval en materialen worden zo veel mogelijk gerecycled. Is hergebruik niet mogelijk, dan wordt gezocht naar een nuttige toepassing, zoals het opwekken van groene energie bij het verbranden van restafval.

Ondernemen op InnoFase

Van Tuyl:” We zitten hier nu inmiddels zo’n 10 à 12 jaar. Op onze locatie in Duiven werken op dit moment zo’n 200 mensen. Iedereen is erg trots op het bedrijf en dat stralen wij ook uit naar onze klanten. Ik weet zeker dat mensen ons zien als een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf. We zijn immers niet voor niets een beursgenoteerde onderneming.”

InnoFase en de toekomst

De vestiging op InnoFase levert Sita ook voordelen op. Van Tuyl vervolgt: “Het is echt een fantastische locatie, direct aan de snelweg. Dat maakt de waarde van het bedrijventerrein voor ons erg groot. We werken daarnaast veel samen met andere bedrijven hier op InnoFase. En wat vooral prettig is, is dat iedereen graag vooruit wil met dit bedrijventerrein. En dat biedt enorme perspectieven voor de toekomst.”

Sita