Gronduitgifte

Gronduitgifte

Synergiepark InnoFase heeft een totale omvang van 60 hectare. Er is nog zo’n 14 hectare beschikbaar voor nieuwe bedrijven, waarbij zowel koop als erfpacht mogelijk zijn. De ideale ligging en bereikbaarheid van InnoFase, in combinatie met de uitstekende faciliteiten en de dynamiek van het synergiepark maken van InnoFase dé vestigingsplaats in Oost-Nederland voor ondernemingen die actief zijn in energie- en milieutechnologie (EMT) en de biobased economie.

Een ondernemende gemeente

Op InnoFase worden creativiteit en nieuwe initiatieven omarmd, door zowel de bedrijven op het synergiepark als de gemeente Duiven. Wij helpen u graag uw ondernemingsplannen te verwezenlijken. Bent u op zoek naar bijzondere faciliteiten? Wij realiseren ze voor u op InnoFase. Zoekt u specifieke kennis of technologie? Wij brengen u in contact met de juiste partijen. Synergiepark InnoFase helpt u optimaal ondernemen!

Patrick Sessink (bedrijfscontactfunctionaris gemeente Duiven) vertelt u graag meer over de mogelijkheden op InnoFase. U kunt hem bereiken via telefoon (0316) 27 93 88 of e-mail: p.sessink@duiven.nl.